JRM toernooi muntendam

Beste Judovrienden,
Het is Budovereniging Judo Ryu Muntendam een genoegen u te mogen uitnodigen voor het JRM judotoernooi dat gehouden wordt op 6 februari 2016.
Plaats Sportcentrum Ruitershorn, Helder Camaraweg 1, 9649 AT Muntendam.
Deelname Het toernooi is bestemd voor meisjes, jongens, dames en heren die geboren zijn voor /in 2009. De judoka’s worden in principe ingedeeld in poules, naar geboorte jaar, gewicht, graad en ervaring. De organisatie behoudt zich het recht voor gewichtklasse/leeftijdklasse samen te voegen en/of aan te passen indien daartoe aanleiding is.
Wedstrijdsysteem Afhankelijk van het aantal deelnemers per klasse, enkelvoudige poule of meerdere poules met finale ( resultaat in voorrondes tellen mee).
Clubbeker Net als voorgaande jaren zijn er weer clubbekers beschikbaar voor de best presterende sportschool of vereniging. U bent in de gelegenheid om bij de inschrijving of in de ochtend voor aanvang van het toernooi max. 10 van uw judoka’s te nomineren. De resultaten van deze judoka’s worden verwerkt in de score voor de clubbeker. Een 1ste plaats levert 3 punten op, een 2de plaats 2 punten en een 3de plaats 1 punt. De organisatie met de meest behaalde punten ontvangt aan het eind van de dag de clubbeker. Er zijn geen kosten verbonden aan deze competitie.
Inschrijving Uiterlijk 3 januari 2016 door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en per e-mail op te sturen naar het e-mailadres dat onderaan het formulier staat. Let op geen leeftijd maar geboortedatum en werkelijk gewicht opgeven.
Kosten Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 per ingeschreven deelnemer. Te voldoen op bankrekeningnummer NL83RABO0365005584, t.n.v. Budo vereniging Judo Ryu Muntendam o.v.v. naam vereniging/sportschool en het aantal deelnemers. Het inschrijfgeld dient binnen te zijn voor 10 januari 2016. Betaling op de wedstrijddag is niet mogelijk.
Coachen De organisatie bepaalt het aantal coachkaarten naar rato van het aantal deelnemers. Deze zijn op de wedstrijddag af te halen bij de kassa na inlevering van de toegestuurde coachkaart. Statiegeld € 5,-.
Toegang zaal Voor deelnemers/coaches is hun deelnemers-/coachkaart tevens hun toegangskaart.
Tribune Entree € 2,50. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Weging Deelnemers worden voor aanvang gewogen ( tijd staat op de deelnemerskaart).
Deelnemerskaarten De exacte weging- en aanvangstijden worden d.m.v. de deelnemerskaarten ca. 2-3 weken voor aanvang toernooi naar uw contactpersoon gestuurd.
Hoofd jury Deze is gerechtigd om alle beslissingen te nemen die zij voor een goed verloop van het toernooi nodig achten.
Aansprakelijkheid De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele geleden schade, vermissing, diefstal etc.
Informatie jrmtoernooi@judoryumuntendam.nl
1jrm14 2jrm14 3jrm14 4jrm14 5jrm14 6jrm14 7jrm14 8jrm14 9jrm14 10jrm14 11jrm14 12jrm14