JRM toernooi 2013

SUCCESVOL JRM TOERNOOI

Zaterdag 25 mei was er weer het jaarlijkse toernooi van Judo Ryu Muntendam. Met bijna 300 deelnemers was het weer een zeer geslaagde dag. Wethouder mevr. de Winter opende het spektakel en huldigde nog Siska Johannes met haar 28 jaar betrokken zijn bij de vereniging . En kreeg een lid van verdienste oorkonde overhandigd.

We deden zelf mee met 20 judoka’s . De kampioen van de dag was de beginner Mika Stoop , hij verdiende de 1ste prijs. Een 2e prijs was voor Diano Jolman. En 3e prijzen waren er voor Bente Jager, Xaf Robbe, Julian Grave, Twan Duimering, Rowan Bosma, Eric Feikens, Jeffrey van Tongeren en Liam Bronsema.

Luuk Doddema, Isa Heideveld , Melvin Musch, Rick Slor, Daan Heideveld, Michel de Bruin, Rick Smit, Morten Geertsema, Kyan Daniëls en Jasper Elderman vielen helaas net buiten de prijzen.

We hadden ook nog de team prestaties, Er waren twee 1ste prijzen wat nog nooit voorgekomen is. Judoschool Veendam en Judo Instituut Noord waren de kampioenen ze hadden evenveel punten gescoord. Een 2e prijs was voor BVHS uit Hoogezand.

Op naar volgend jaar!